Predavanje IKT v izobraževanju in eTwinning

10/02/2006

Urad vlade za informiranje in Center Evropa vabita na predavanje  "IKT v izobraževanju in eTwinning". IKT (informacijsko komunikacijska tehnologija) igra vse pomembnejšo vlogo v sodobnem izobraževanju. Tega se zavedajo tudi v državah članicah Evropske unije. Da bi dosegli najboljše učinke na tem področju se izvajajo programi in iniciative, ki naj bi vzpodbudili učinkovito in predvsem kakovostno uporabo sodobnih tehnologij. Ena od takšnih dejavnosti je eTwinning - program namenjen povezovanju šol in krepitvi vloge sodobnih tehnologij pri pouku.

Mag. Robert Marinšek s Cmepiusa bo predstavil dejavnosti, ki potekajo v okviru eTwinninga. Govora bo tudi o povezavah z ostalimi iniciativami in programi Evropske unije, ki se ukvarjajo z uvajanjem sodobnih tehnologij v izobraževanje.

Predavanje bo v sredo, 4. oktobra 2006 ob 16.00 v Avditoriju Centra Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar prosijo, da svojo prisotnost potrdite na telefonski številki (01) 438 22 70 ali preko e-pošte.

Članek je prebralo 23387 obiskovalcev