Forum: RIS | |||
---|---|---|---|
Stran RIS.org | |||
Obiskanost strani | |||
Komentarji | |||
Razno | |||
Forum: Računalništvo | |||
Programska oprema | |||
Strojna oprema | |||
Forum: Posebni forumi | |||
Zadnje teme |
Tema: Zavod za šolstvo | ||
---|---|---|
Avtor: jasmina henderson-rauter | Datum: 04.08.2004 02:42 | Odgovori | Citiraj | |
Tema vsebuje komentarje na Zavod za šolstvo: |
||
Avtor: jasmina henderson-rauter | Datum: 04.08.2004 02:42 | Odgovori | Citiraj | |
Pozdravljeni! Zivim V Novi Zelandiji z dvema otrokoma (9 in 12 let). Moz je Novozelandec in ne razume veliko slovenskega jezika, zato vecinoma komuniciramo v anglescini. Otroka sta znala vec jezika ko sta bila majhna, zdaj pa sta v soli ves cas, in smo zanemarili slovenscino. Imam veliko knjig v slovenscini, vendar moram priznati, da nikoli nisem naucila otroka brati v slovenscini. Prosim vas, ce mi lahk predlagate najboljsi racunalniski program, knjige ali karkoli kar bi mi pomagalo oziveti slovenski jezik. Najlepsla hvala v naprej. Lep pozdrav iz daljave Jasmina Henderson-Rauter ps. tudi moz bi se rad naucil slovenscine, ce bi nasel kak racunalniski program, ali kaj podobnega, ki bi mu pomagalo. |
||
Avtor: Uporabnik | Datum: 25.11.2004 13:19 | Odgovori | Citiraj | |
Za osnovno učenje Slovenščine imajo na Amazonu knjigo Colloquial Slovene, ki jo je napisala Andrea Albretti. Obstaja tudi zgoščenka (CD) za učenje izgovorjave. |
||